sábado, 30 de junio de 2007

Festa Major del Carmel '07,Del 6 al 15 de Juliol

Entre los dia 6 i 15 de Junio se celebrara en el Barrio del Carmelo en Barcelona sus ya tradicionales fiestas este año 2007 con la misma fuerza de siempre de momento para ir abriendo boca os dejamos con el cartel de las fiestas de este año y algunas de las muchas actividades de la fiesta de este año 2007.



Divendres dia 6 a la tarda,a la Rambla del Carmel, amb l’actuació d’un grup juvenil i de Rumba Alborada, a la nit. El mateix vespre es podrà gaudir d’una mostra de tallers i una Jam session a l’Espai Jove Boca Nord.Cercavila, concerts, exposicions, festival flamenc, torneig de futbol sala, campionats de bitlles lleoneses, dominó i tennis taula, exhibicions d’animals, balls populars, sopar de germanor, havaneres, castell de focs, a més de la tradicional processó.El dia 11, dimecres, a les set de la tarda, a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, presenta un llibre sobre el barri. Titulat "El Carmel ignorat, història d’un barri impossible", en homenatge a la lluita veïnal des de finals dels anys seixanta.


El dissabte 14 proposa un joc de pistes per trobar la Carmela.El punt de trobada serà la Plaça de Salvador Allende a les 10.30 h. i, després de voltar per escales i carrers, el punt d’arribada la Plaça Nova. Els participants rebran bosses i samarretes de regal. La festa acabarà amb un bany d’escuma.

Us esperem a les Festes del Carmel del 2007.....¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

No hay comentarios: